Waarom

Ik werk inmiddels 16 jaren met mensen die door het leven worden uitgedaagd in hun persoonlijke of professionele functioneren. ‘Uitgedaagd’ om te blijven doen wat je altijd hebt gedaan of te kiezen voor ander gedrag.
Mijn eigen levenslessen in combinatie met de ondersteuning die ik vond én die ik me later als professional ook eigen heb gemaakt, maken dat ik begrijp, invoel, aanneem en doorpak en snel terecht kom bij de kern.
Ik help je om niet meer te geloven wat je gelooft en wat je belemmert. En te (her-)ontdekken hoe krachtig je bent.
Krachtig om jouw verlangen, wens, behoefte alle ruimte te geven.
Jouw kern, jouw essentie en jouw kracht.
JIJ bent degene die het eindpunt bepaalt en ik loop een stuk met je mee; jouw weg en jouw tempo.

Kernwaarden

Ik ben oké, jij bent oké

We accepteren iedereen zoals hij of zij is, want oordelen staat niet in ons woordenboek. Je krijgt de tijd en de ruimte om jezelf te zijn; jouw tempo, jouw eigen tempo. Alles met respect voor elkaar.
R

Regie pakken

Je pakt de touwtjes in handen en wordt eigenaar van jouw leven. Ik zal je begeleiden, maar je gaat het zelf doen. Je realiseert je dat jij de regie over jouw leven hebt. 10% is wat er gebeurd en 90% hoe je ermee omgaat.

Vinden, Verbinden en Verwezenlijken

Ophalen, aansluiten, aanhaken, afstemmen. Ik stap op JOUW plek in, laagdrempelig en oplossingsgericht. Op een manier die bij jou past en waar jij je prettig bij voelt.

Ontdekken

We gaan ontdekken, verwonderen, verrassen, bewust worden, inzicht vergaren en rustig tot de kern komen. En na deze ontwikkeling gaan we op zoek naar JOUW manier om stappen te zetten.