Praktische Verbeteraar

Heb je het gevoel te stuntelen en te stotteren en kun je vaak niet de juiste woorden en zinnen vinden? Voelt het alsof je zelfvertrouwen is afgenomen en word je snel onzeker? Het is belangrijk om niet in deze staat te blijven hangen; het is tijd om actie te ondernemen.

Heb je bijvoorbeeld een presentatie voor een groep en vind je dit heel erg spannend? Of wil je inbreng leveren in een team, maar ervaar je aarzeling, twijfel, en angst dat de boodschap niet overkomt? Het kan zijn dat je er zelfs ’s nachts van wakker ligt. Je weet waarschijnlijk wel dat je beter kunt, maar ‘het komt er even niet uit’.

Voel je een disbalans tussen werk en privé en heb je het gevoel dat je jezelf voorbijloopt? De stress van het constante jagen kan zowel je professionele als persoonlijke leven beïnvloeden.

Met de Praktische Verbeteraar bied ik je ondersteuning en handvaten om je weer in controle te brengen. Of je nu je spreekvaardigheid wilt verbeteren, je zelfvertrouwen wilt opbouwen, of een gezonde werk-privébalans wilt vinden, ik help je graag om weer stevig in je schoenen te staan.

Wat het jou oplevert

  • Je staat stevig voor de groep/ team; vol zelfvertrouwen en zelfverzekerd.
  • Je weet wat je wilt zeggen en doet dat op een overtuigende en effectieve manier.
  • De boodschap wordt begrepen zoals je die bedoelt.
  • Je gaat op zoek naar je potentieel en gaat, uit je comfortzone, op zoek naar nog-niet-ontgonnen kwaliteiten.
  • Je kunt keuzes maken en balans creëren in de diverse rollen die je hebt; (willekeurig m/v) werknemer, echtgenoot, moeder, dochter, zus, enz.

Ik ben bij Jacqueline gekomen omdat ik mijn gevoelens niet goed kon delen en bespreken met mijn naasten. Daarnaast vond ik het erg moeilijk om mij kwetsbaar op te stellen. Er is me veel bijgebleven. Een van de eerste opmerkingen van Jacqueline was dat ik erg weinig ruimte in nam.

Sinds dat moment ben ik me veel bewuster van mijn houding en mijn voorkomen tijdens gesprekken. Ik kan nu meer ruimte pakken en duidelijker aangeven hoe ik over bepaalde zaken denk. Al met al heb ik de gesprekken met Jacqueline als erg prettig ervaren. Een laagdrempelige manier om jezelf beter in kaart te brengen.

Jens

Administratief medewerker

Bedankt voor de reactie. Ik reageer doorgaans binnen 24 uren.

Jacqueline

Herken je jezelf in dit verhaal, heb je vragen of ben je benieuwd wat bovenstaande voor jou zou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. Natuurlijk mag je mij ook altijd bellen via  06 15 13 75 69, ik sta je graag te woord.