Praktische verbeteraar

Je hebt het gevoel te stuntelen en te stotteren, de juiste woorden en zinnen niet te kennen, je raakt onzeker en je zelfvertrouwen slinkt. Je hebt een presentatie voor een groep / inbreng in een team en je aarzelt, twijfelt, de boodschap komt niet over, je slaapt er zelfs niet van. Je hebt het idee dat je beter kunt ‘maar het komt er niet uit’. Er ervaart een disbalans tussen werk en privé en ‘holt jezelf helemaal voorbij’.

 

Het perspectief

*Je staat stevig voor de groep/ team; vol zelfvertrouwen en zelfverzekerd.
*Je weet wat je wilt zeggen en doet dat op een overtuigende en effectieve manier.
*De boodschap wordt begrepen zoals je die bedoelt.
*Je gaat op zoek naar je potentieel en gaat, uit je comfortzone, op zoek naar nog-niet-ontgonnen kwaliteiten.
*Je kunt keuzes maken en balans creëren in de diverse rollen die je hebt; (willekeurig m/v) werknemer, echtgenoot, moeder,dochter,zus, enz.

Ik ben bij Jacqueline gekomen omdat ik mijn gevoelens niet goed kon delen en bespreken met mijn naasten. Daarnaast vond ik het erg moeilijk om mij kwetsbaar op te stellen. Er is me veel bijgebleven. Een van de eerste opmerkingen van Jacqueline was dat ik erg weinig ruimte in nam.

Sinds dat moment ben ik me veel bewuster van mijn houding en mijn voorkomen tijdens gesprekken. Ik kan nu meer ruimte pakken en duidelijker aangeven hoe ik over bepaalde zaken denk. Al met al heb ik de gesprekken met Jacqueline als erg prettig ervaren. Een laagdrempelige manier om jezelf beter in kaart te brengen.

Jens

Administratief medewerker

Bedankt voor de reactie. Ik reageer doorgaans binnen 24 uren.

Jacqueline

Herken je jezelf in dit verhaal, heb je vragen of ben je benieuwd wat bovenstaande voor jou zou kunnen betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact op via onderstaand formulier. Natuurlijk mag je mij ook altijd bellen via  06 15 13 75 69, ik sta je graag te woord.

7 + 7 =